Laatste update 16 april 2011..... onder Reisverslagen 2010, ons dertiende en laatste reisverslag


Welkom op deze website, de website van Willem en Ageeth de Niet. Een website die geheel in het teken staat van onze reizen door AustraliŽ. De eerste reis duurde vijfenhalf jaar, van oktober 2001 tot maart 2007. In die tijd legden we in onze motorhome Dutch Jumbo 107.000 kilometer af in het bijna onmetelijke land.

Het verslag van de tweede reis beslaat de periode augustus 2010 tot eind maart 2011, in het bijzonder de periode vanaf medio oktober. Dan reizen we weer naar en door AustraliŽ. Geen vijfenhalf jaar, dit keer maar vijfenhalve maand. Een hele andere reis ook omdat we er ruim vier maanden van zullen rijden in OKA196, de vierwielaangedreven motorhome van onze vrienden Peter en Margaret uit Adelaide. De eerste afleveringen van deel 2 van ons Rondje om AustraliŽ gaan over hoe het zo gekomen is en de voorbereidingen.


© Willem de Niet


Wie op zoek is naar een reisgids over AustraliŽ of uitgebreide beschrijvingen van bezienswaardigheden, komt op deze site niet aan zijn of haar trekken. De mensen van Lonely Planet, Elmar, Capitool en zo nog een paar zijn er veel dieper ingedoken.
Bij ons vind je onze ervaringen, indrukken en een selectie van onze foto's. Regelmatig maken we bij het beschrijven van de route wel kort melding van dingen die wij erg de moeite waard vonden.

Laat ons via het gastenboek weten wat je ervan vindt. Via dat gastenboek zijn vragen, suggesties, op- en aanmerkingen uiteraard welkom. Want we hebben natuurlijk veel meer gezien en ervaren dan op deze website wordt vermeld. Dus wellicht hebben we antwoorden paraat, kunnen we 'doorverwijzen' of er ons voordeel mee doen.

Willem en Ageeth

P.S. Voor wie het nog niet wist, de kleine fotootjes kunnen met een muisklik worden vergroot.Schrijf een bericht in het gastenboek.

Bekijk hier mijn gastenboek.